Hoofdmenu

Digitaal geboorteaangifte doen bij gemeente Heerlen

Sinds 19 maart kun je in Heerlen via digitale aangifte de geboorte van je zoon of dochter officieel maken. Gewoon lekker in alle rust, in je eigen huis. Kersverse ouders Manon en Thomas maakten als eersten gebruik van deze dienst met de geboorte van hun zoon Lucas! Niet alleen omdat het handig was maar ook omdat de coronamaatregelen het helaas niet anders toelieten.

Vanwege dit bijzondere moment werden Manon en Thomas vandaag uitgenodigd op het stadhuis waar wethouders Adriane Keulen en Jordy Clemens even de tijd namen om hun persoonlijk te feliciteren. Daar horen natuurlijk bloemen en een Heerlens geboortepakket bij. In dit originele pakket zitten verschillende kadootjes: een gratis lidmaatschap voor SCHUNCK bibliotheek, een zwemvoucher en omslagdoek van Zwemparadijs Otterveurd en knuffel van Sjpruut, kansrijk van start. Welkom in Heerlen, Lucas!

Foto Gemeente Heerlen