Hoofdmenu

Gulpen-Wittem Officiële uitreiking Lintjesregen 2020

 

Het is een feestelijke dag in Gulpen-Wittem! Vandaag vond de officiële uitreiking plaats van de Koninklijke onderscheidingen als gevolg van de Lintjesregen. De Lintjesregen vond eerder dit jaar plaats, op vrijdag 24 april 2020. De officiële uitreiking werd vanwege het coronavirus en het verbod op samenkomsten uitgesteld.

De burgemeester heeft de gedecoreerden op 24 april laten weten dat ‘het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd’ hen een Koninklijke onderscheiding toe te kennen. Vandaag was het zo ver. 6 inwoners uit Gulpen-Wittem ontvingen uit handen van burgemeester Nicole Ramaekers in naam van Koning Willem Alexander een Koninklijke onderscheiding. Vijf inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en één tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde tijdens een feestelijke ceremonie in de raadzaal in het gemeentehuis, op gepaste afstand van elkaar.

De gedecoreerden

Els Eggen-Van Wersch, Eys, Lid in de Orde van Oranje Nassau
Henk Erinkveld, Wittem, Ridder in de Orde van Oranje Nassau
Guil Lemmerlijn, Slenaken, Lid in de Orde van Oranje Nassau
Ria Linck-Thewissen, Wittem, Lid in de Orde van Oranje Nassau
Jef Schijns, Epen, Lid in de Orde van Oranje Nassau
Hub Vrusch, Mechelen, Lid in de Orde van Oranje Nassau

Allen, van harte gefeliciteerd!

Een overzicht van alle verdiensten vindt u op de website van de gemeente via de volgende link: www.gulpen-wittem.nl/nieuws/2020/04/24/lintjesregen-gulpen-wittem-2020

Foto Gemeente Gulpen-Wittem

 « (Vorig nieuwsbericht)