Hoofdmenu

11-07-2020 Meidendag-Sporting Heerlen top girls academie

In samenwerking met de Top Girls Academie vond er op zaterdag 11 juli een meidendag plaats bij Sporting Heerlen. In nog geen 2 weken tijd hadden zich ruim 50 meisjes, in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar, aangemeld voor een middag vol voetbalplezier. 

 

Vanuit verschillende kanten werd er door allerlei meiden hulp aangeboden. Zo waren er enkele meiden bij van Alemannia Aachen, Bayern Leverkusen, Willem II, vv Alkmaar, en was niemand minder dan Vanity Lewerissa (Europees kampioene, momenteel spelend bij Ajax) aanwezig om te helpen op deze bijzondere, en top georganiseerde middag.

De meiden konden op deze middag proeven van wat topmeisjesvoetbal inhoudt: loop en stability, techniek, afwerken… vele aspecten kwamen aan bod.  De middag trok vele toeschouwers, het weer werkte mee, en iedereen had het naar zijn zin op ons mooie sportcomplex.

Diverse reacties van  ouders :“ top geregeld en we kijken uit naar de volgende meidendag in Augustus” “ Meiden hebben naar hun zin en hebben plezier “ “Heerlijk , om vanuit het terras naar de blije kids te kijken “

 

 

 

 

 

 

 

Tevreden kijken wij terug op een geslaagde middag. En binnenkort is er in Augustus een tweede meidendag .. Dus let op de site en sociaal media ivm juiste datum.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.(Volgend nieuwsbericht) »