Hoofdmenu

RS Hairstyle wint Award leukste kapper en kapsalon 2020 van Kerkrade en van provincie Limburg

Op de foto v.l.n.r Moeder van Rebecca,Rebecca Schoonhoven en Tim Weijers locoburgemeester van Kerkrade

RS Hairstyle, gevestigd aan de Kerkraderstraat 3 te Eygelshoven is uitgeroepen tot leukste kapper en kapsalon 2020 van Kerkrade en van Limburg. 

Eigenaar Rebecca Schoonhoven mocht op  woensdag 12 juli  bloemen ontvangen van locoburgemeester Tim Weijers. Het winnen van de Award leukste kapper en kapsalon 2020 door RS Hairstyle zet Eygelshoven op een bijzondere manier op de kaart. De Award leukste kapper en kapsalon 2020 in Kerkrade en in heel Limburg sluit aan bij de campagne Beleef Kerkrade.

In 2018 vestigde Rebecca zich met haar salon RS Hairstyle aan de Kerkraderstraat 3 te Eygelshoven. RS Hairstyle is er voor dames en heren en voor jong en oud. Ook draait Rebecca haar hand niet om voor hair-extensions. En voor een kappersadvies ben je er op de juiste plek. Speciaal voor kinderen is er een ‘Mini Cooper’, waarin de haren worden geknipt. Op woensdag is er de kinder-knip-dag. Door het regelmatig volgen van bijscholing, zorgt RS Hairstyle ervoor dat ze de nieuwste trends op de voet volgen

Foto RS Hairstyle

. “Ruim 2 jaar na de opening besloten we om mee te doen aan de verkiezing leukste kapper en kapsalon 2020 en we zijn bijzonder trots dat we de Award hebben gewonnen”, laat Rebecca weten. “Hiervoor willen wij dan ook iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk danken. Zonder al die lieve klanten, vrienden en familie was dit mooie doel niet behaald”.

Online afspraken maken bij RS Hairstyle via de website www.rshairstyle.nl behoort tot de mogelijkheden. Een afspraak maken via telefoon, WhatsApp of Facebook is ook mogelijk.

Cover Foto Beleef Kerkrade

 « (Vorig nieuwsbericht)