In samenwerking met wandelvereniging NOAD Bocholtz wordt voor jong en oud tijdens de schoolvakantie op elke dinsdagavond een wandelroute uitgezet. Onze beide verenigingen vinden het belangrijk om mensen in Bocholtz en omgeving in beweging te brengen en te houden. Het is niet alleen gezond maar het geeft ook veel plezier om samen op pad te zijn. De ervaren wandelvereniging staat garant voor telkens mooie routes.

Wanneer? 14, 21, 28 juli, 4, 11 en 18 augustus
Hoe laat? Tussen 18.30 en 20.00 uur
Waar? Gestart wordt vanaf het sportcomplex van WDZ
Afstand? We beginnen de eerste twee dinsdagen klein met een route over 5 km. Daarna bekijken we of we kunnen uitbreiden met een route over 10 km.
Tijdblokken: Om drukte bij de startplaats te vermijden, kan alleen gestart worden in tijdblokken van 15 minuten. Per tijdblok mogen maximaal 20 wandelaars vertrekken. Maak op het inschrijfformulier een keuze voor de gewenste starttijd.
Inschrijven?: Het is mogelijk om je individueel of per groep in te schrijven. Bij het inschrijven van 2 of meer personen, is de persoon die inschrijft automatisch de contactpersoon. Schrijf snel in want: vol = vol.
Kijk voor informatie en inschrijven op: www.vvwdz.nl/wdzomer.

Foto RK vv WDZ

Geef een reactie