Hoofdmenu

Bekercompetitie Sportclub’25

 

Lange tijd hebben we geen officieel voetbalprogramma gehad, maar nu zijn de eerste officiële wedstrijden weer ingepland.

Op zondag 30 augustus start de bekercompetitie voor Sportclub’25 1 en 2. Beide elftallen starten met een thuiswedstrijd. Het 2e bijt het spits af met een wedstrijd tegen 3e klasse vv de Leeuw 2, waarna het eerste elftal sv Someren thuis ontvangt.

Een week later gaan beide ploegen een uitwedstrijd spelen, Sportclub’25 2 gaat op bezoek bij het hoog spelende GSV 28 2 en Sportclub’25 1 gaat op bezoek bij De Ster 1. Voor de trouwe supporters van Sportclub’25 is De Ster een zeer bijzondere tegenstander, dit was namelijk ook de tegenstander van de nacompetitie wedstrijd een jaar geleden waarbij promotie naar de 1e klasse op het spel stond. Eenieder weet de afloop maar de herinneringen blijven mooi.

In de derde en laatste bekerronde ontvangt Sportclub’25 2 onze buren WDZ 2 op eigen complex. Deze rasechte derby staat de afgelopen jaren wel vaker op het programma tijdens de bekercompetitie, en is dan ook een zeer mooi wedstrijd affiche. Sportclub’25 1 ontvangt die middag EFC uit Eersel op sportcomplex Bocholtzerheide. Afgelopen bekercompetitie won EFC met 1-3 op ons sportcomplex. De mannen van Remo Gielkens hebben dan ook iets recht te zetten op deze heilige communie dag in Bocholtz.

De indeling van de lagere elftallen en de jeugd volgt later door de KNVB

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno