Hoofdmenu

Zomerkermis in Bocholtz en Simpelveld

 

Van vrijdag 14 augustus tot en met dinsdag 18 augustus staat de kermis in Bocholtz gepland. Dit betekent dat vanaf woensdag 12 augustus t/m woensdagochtend 19 augustus de Wilhelminastraat, met uitzondering van voetgangers is afgesloten.

In Simpelveld staat de kermis vanaf zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 augustus gepland.

De Markt is vanaf woensdagmiddag 19 augustus t/m woensdagmorgen 26 augustus voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers afgesloten. Parkeren vanaf de rotonde tot aan de Marktstraat is in deze periode zeer beperkt of niet mogelijk. De woningen en bedrijven gelegen aan de Markt blijven in de genoemde periode wel bereikbaar.

Aangezien de Troebadoer in week 32 en 33 niet geleverd zal worden, wordt de publicatie van de vergunningen op de gemeentelijke website geplaatst.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)