Hoofdmenu

Aod òp Nuj komt op 10 november met een alternatief programma.‼️

 

Al twaalf jaar lang opent Aod òp Nuj het carnavalsseizoen in Heerlen en Parkstad. Duizenden bezoekers tellen samen met carnavalsartiesten en ’t Gilde van de Blauw Sjuut op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen-centrum af naar de elfde van de elfde.
Als organisatie hebben we besloten om dit jaar geen feest op het plein te organiseren. Een dergelijk evenement is gezien het coronavirus niet verantwoord.

 

Maar er is ook goed nieuws te melden: Aod òp Nuj werkt voor 10 november aan een alternatief en ‘coronaproof’ programma om op een veilige manier toch het nieuwe carnavalsseizoen in te luiden. Na de zomer komen we met meer informatie. Houd daarom onze socials en website www.aodopnuj.nl goed in de gaten

ArchiefFotos®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)