Hoofdmenu

Supporters van Sportclub’25 avond

Sportclub’25 kende een ongekend succesvolle digitale donateursactie. Maar liefst 5060 euro werd er gedoneerd ten behoeve van de verbouwing en verduurzaming van onze kleedlokalen.

Opvrijdag 28 augustus 2020 zullen we in clubhuis de Sjans de afsluiting van de digitale donateursactie houden. Om 20.00 uur zal gestart worden met de verloting van de aangeschafte tegoedbonnen bij onze sponsoren.

Zoals aangegeven wordt er namelijk voor 10% van de totale opbrengst aan tegoedbonnen aangeschaft. Deze worden verloot onder de 113 donateurs welke Sportclub’25 van een schitterende gift hebben voorzien. Aangezien elk bedrag, groot of klein, net zo dankbaar is maken we geen onderscheid in kans tijdens de uitreiking.

Uiteraard zullen de mensen die niet aanwezig zijn, maar toch een prijs zullen winnen deze achteraf bezorgd krijgen.

 (Volgend nieuwsbericht) »