Hoofdmenu

WDZ – SV Zwart-Wit ’19 4-2

Eerste oefenzege voor WDZ

 

 

Op een mooie zomeravond, wel erg warm, speelde de selectie van WDZ een eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het seizoen 2020-2021. Trainer Martin Kremers had alle mannen, die mogelijk in aanmerking komen voor een plek in het vlaggenschip van WDZ, opgeroepen. Hij wisselde dan ook veelvuldig en dat zal de spelers onder deze tropische omstandigheden niet slecht uitgekomen zijn.

Ruben van Vark bracht WDZ na een kwartier op voorsprong, Lino Meens scoorde na aangeven van Max van der Linden de 2-0, waarna Max zelf voor de 3-0 zorgde.

Gaande de tweede helft werden de mannen uit Eys sterker en kropen met de 3-1 en 3-2 dichterbij. Maar de gelijkmaker zat er niet in. Jeroen Hünen bracht uiteindelijk de 4-2 op het scorebord. Vanwege de drinkpauzes liet de scheidsrechter er nog wat speeltijd bij komen, maar toen was het ook echt goed geweest en konden spelers en toeschouwers nog een paar uurtjes op het terras van een heerlijke zomeravond genieten.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.(Volgend nieuwsbericht) »