Hoofdmenu

Sporting Heerlen 1 – Kakertse Boys 1

Het was de eerste (uit) oefenwedstrijd van de Kakertse Boys tegen Sporting Heerlen. Dit was een emotionele wedstrijd. De voetballers van Sporting Heerlen toonde vooraf aan de wedstrijd medeleven en liefde naar medespeler “Ali” en zijn vriendin Germaine. Zij verloren hun engeltje nog voordat ze het levenslicht kon zien. Er werden door alle spelers ballonnen opgelaten als een waardig afscheid en eerbetoon. Mijn diepste respect hiervoor.

De wedstrijd Sporting Heerlen 1 tegen Kakerste Boys 1.
Het was geen makkelijke wedstrijd. Sporting Heerlen heeft veel kwaliteit in huis. Zo hebben ze Tom elhjaji, Joep en Bas Oltmans. Desondanks speelden wij niet onder. Wij hebben voor mijn gevoel een pot gespeeld. De eerste helft kwamen wij 2-0 achter te staan. Na de rust kregen we meer grip. Echter verliep het daarna wat slordig en werden we direct afgestraft met 3-0. Uiteindelijk verloren we met 4-0. Het was een sportieve wedstrijd. Voor de eerste wedstrijd ben ik tevreden.
Tekst: Ben Labyet “trainer Kakerste Boys”
Foto’s: Lidia Photography.