Hoofdmenu

Derby time Sportclub’25 en SV Simpelveld

 

Komende zondag staat er een heuse derby als oefenwedstrijd op het programma. Sportclub’25 1 zal het om 12.00 uur thuis opnemen tegen SV Simpelveld 1. Sportclub’25 en SV Simpelveld werken al enkele jaren intensief samen met de jeugdafdeling en de dames, en hebben dan ook een zeer goede verstandshouding. Het is dan ook een gezellig testaffiche.

Daarnaast ook direct een kans om te kijken waar beide elftallen staan, Sportclub’25 en SV Simpelveld speelde 2 jaar geleden nog samen in de 2e klasse waarna SV Simpelveld helaas een trapje lager ging acteren. In de 3e klasse draaide de SV echter verdienstelijk mee in de top.

Publiek is welkom komende zondag, waarbij wel de geldende corona maatregelen van toepassing zijn. Om 11.00 uur speelt daarnaast ons tweede elftal een thuiswedstrijd tegen het 1e elftal van SNC’14.

De wedstrijdbal komende zondag is mogelijk gemaakt door Ivo’s Sportshop waarvoor dank!

Foto Rkvv Sportclub’25« (Vorig nieuwsbericht)