ALLES WAT JIJ MOET WETEN OVER BUNKERPOP 2020!

De voorbereiding had best wat voeten in de aarde, maar intussen is alles rond;

Bunkerpop

2020 is een feit! Als je ons de afgelopen weken gevolgd hebt weet je al dat het festival er, in verband met de corona maatregelen, dit jaar anders uit gaat zien. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er ticketverkoop en het terrein zal er in zijn geheel anders uitzien. Hoe zit dat nou?

Nog nooit eerder heb je een kaartje hoeven kopen voor Bunkerpop. Jarenlang hebben wij dit, dankzij de vrijgevigheid van sponsoren en hard werk van vrijwilligers, gratis kunnen houden voor de bezoekers. Dit jaar is de situatie, net als in de rest van de wereld, totaal anders.

Met het kopen van een entreeticket voor €10,- kunnen we ook dit jaar een te gek festival neerzetten! Dit ticket is de hele dag geldig en je beschikt over jouw eigen plekje binnen de XXL Biergarten op het plein voor de Oefenbunker. Zo kun je, Corona-proof, de hele dag veilig genieten van muziek. En daarnaast steun je de Oefenbunker!

Oók nieuw dit jaar, is dat je drank -en eettickets vooraf al kunt kopen. Ze zijn beschikbaar in twee varianten; €10,- en €20,-. Hiermee voorkom je wachtrijen bij de kassa’s. Wel zo veilig natuurlijk.
Wij nemen jouw gezondheid en die van onze vrijwilligers uiterst serieus. Daarom zullen er tijdens het festival duidelijk looproutes zijn, bediening aan tafel én word je vriendelijk verzocht om zo veel mogelijk binnen je eigen plekje te blijven. Jij hoeft niet meer naar het biertje toe, zelfs dat brengen we je.Verder houden we natuurlijk rekening met extra hygiëne maatregelen en zullen de toiletten en openbare ruimtes goed schoon gehouden worden.
Foto Oefenbunker
Ook is er een mogelijkheid om je handen te ontsmetten.
En de muziek? De Mainstage zal niet buiten staan. In plaats daarvan treden de muzikanten op het podium binnen op en dit is live te zien op een groot LED-scherm dat op het terrein is geïnstalleerd. Zo creëren we meer ruimte en veiligheid voor iedereen. Naast het scherm is er ook de Draaitanic, een heuse DJ Boot en mini-stage voor singer-songwriters aanwezig! Op muzikaal gebied valt er dus genoeg te beleven! Nieuwsgierig geworden naar het programma? Houd dan onze social media in de gaten!
Een ticket bemachtigen voor Bunkerpop – BierGarten XXL- editie kan vanaf aanstaande woensdag 12.00 uur via https://eventix.shop/u3f7xfke

Tekst PR Oefenbunker en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie