Hoofdmenu

Karate Team Timmermans Heerlen voor iedereen vanaf 4 jaar.

De vakantie is voorbij en wij zijn ready voor een nieuw seizoen! Benieuwd of karate de sport is voor u en/of uw kind? Volg dan 2 gratis proeflessen en laat u adviseren door 1 van onze trainers. Wilt u zich aanmelden voor 2 gratis proeflessen of eerst een les vanaf de tribune bekijken? Dan verwijzen wij u graag naar onze site www.karateteamtimmermans.nl of bel/app 06-20218847.

De lessen:
* Wij bieden karatelessen aan voor kids van 4 t/m 7 jaar en jeugd van 8 t/m 13 jaar waarin voornamelijk plezier, zelfvertrouwen, discipline, conditie, motoriek en sociale ontwikkeling centraal staan.
* Voor de groep van 14 tot … jaar geven wij gevarieerde lessen waarin alle aspecten van het karate aan bod komen.
*Ben je op zoek naar een extra uitdaging? Dan zijn de wedstrijdtrainingen wellicht een mooie aanvulling op de reguliere lessen. Hier train je met beginnende- en gevorderde wedstrijdkarateka’s, waaronder Nederlands kampioenen, nationale selectieleden en internationale toppers als voorbereiding op de wedstrijden.

Alle lessen staan onder leiding van gediplomeerd kader (erkend door NOC*NSF en Akademie voor Sportkader).

2x per jaar vinden er band- en vuistjesexamens plaats in onze dojo en 1x per jaar zijn er voor onze leden de KTT clubkampioenschappen. Deze activiteiten zijn gratis.

Foto Karate Team Timmermans Heerlen