Hoofdmenu

WDZ 2 SPEELT GELIJK IN BOCHOLTZER DERBY

 

Sportclub ’25 2 – WDZ 2 2-2 (Beker)

De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en zette de reserves van WDZ flink onder druk. In de 30e minuut werd de 1-0 uit een penalty gescoord.

In de tweede helft wierp WDZ alle schroom van zich af en al na vijf minuten kwam de gelijkmaker uit een prachtig genomen vrije trap van Bram Beugels. De bal vloog in de linker bovenhoek. Hierna nam de thuisploeg weer het heft terug in handen en scoorde op het uur uit een snelle aanval de 2-1. De mannen van trainer Niek Vanweersch gaven echter niet op en zochten de aanval.

Er kwamen mooie kansen. Vijf minuten voor tijd omspeelde Roy Brassé de verdediging inclusief de keeper, maar hij werd gevloerd. De toegekende penalty schoot Dean Swinkels onberispelijk binnen. Lars Nicolaije had de overwinningstreffer nog op de schoen, maar kon niet doeltreffend afronden.

Tekst Huub Schepers/WDZ en

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno