Hoofdmenu

Bondsonderscheiding bij vv Weltania

 

Op de foto vlnr Leo Consten, Monique Luijten en Huub Huijnen

Op 11 september is officieel stil gestaan bij het 75-jarig bestaansfeest van Weltania. Helaas vanwege de corona maatregelen in een besloten gezelschap, maar daarom niet minder gezellig. Een sfeer waar Weltania voor staat. Tijdens deze bijeenkomst werd niet alleen het boek tgv het 75 jarig bestaan van de vereniging gepresenteerd. De KNVB greep deze gelegenheid aan om aan drie leden een bondsonderscheiding uit te reiken.

Monique Luijten ontving voor haar vele werk voor het damesteam, de kantine, de jeugd en voor haar bestuursfunctie de zilveren bondsonderscheiding. Hetzelfde viel Leo Consten ten deel voor zijn activiteiten als voorzitter van de sponsorcommissie en de accommodatiecommissie en de vele verdiensten die hij  verder voor de vereniging heeft gehad. Huub Huijnen tenslotte werd geëerd met de slechts sporadisch toegekende gouden bondsspeld voor de vele verdiensten die hij in zijn 75-jarig lidmaatschap voor Weltania heeft gehad. Bondsafgevaardigde Karel Knaps memoreerde in zijn toespraak aan zijn perioden als scheidsrechter, aan de bestuursfunctie, het beheer van het wedstrijdsecretariaat en de  taken in de accommodatiecommissie. Bovenal echter was unanieme bewondering voor het gegeven dat hij niet alleen 75 jaar lid is van Weltania maar in dat tijdvak ook een zeer actieve bijdrage heeft geleverd voor de club.

Tekst en Foto Jo Born

 « (Vorig nieuwsbericht)