Hoofdmenu

Schaesberg de complimenten, Eindhoven bekert verder.

 

 

Schaesberg is er niet in geslaagd om de 2e ronde van de beker te halen, het verloor van Eindhoven door een penalty. 

Eindhoven is een sterke ploeg en probeerde met veel positie wisselingen de verdediging van Schaesberg te kraken. Maar de organisatie van Schaesberg stond dusdanig goed, dat er bijna geen doorkomen aan was voor Eindhoven.

Schaesberg kreeg in de eerste helft zelf 4 hele grote kansen, maar Giel, Noah, Romano en Peter-jan wisten allemaal niet te scoren. Eindhoven deed dit wel voor rust, na een onnodige overtreding werd de strafschop beheerst ingeschoten.

In de tweede helft was de grootste kans voor Noah, maar na het omspelen van de keeper schoof hij de bal voorlangs.  Gedurende de tweede helft kreeg ook Eindhoven meer ruimte en een aantal mogelijkheden, zonder deze te benutten. Hierdoor bleef het spannend tot het eind en een van richting veranderd schot van Armin vloog er nog bijna in.

Een ijzersterke wedstrijd van de mannen uit landgraaf werd helaas niet beloont met een resultaat, waardoor Eindhoven en Mierlo Hout doorbekeren.

Alle pijlen kunnen hiermee op de competitie gericht worden, die volgende week start met de derby (thuis) tegen bekkerveld.

 

Tekst V.V. Schaesberg en

ArchiefFoto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »