In de bekerwedstrijd tegen SHH uit Herten bleek dat de tegenstander niet voor niks vorig seizoen bovenin in de 4e klasse stond.

WDZ kwam wel nog op voorsprong, maar hierna kwamen de vrouwen van de Bocholtzerheide er niet meer aan te pas. Individueel stonden er bij SHH een paar klasbakken in en het positie spel en samenhang waren beter verzorgd. Elk persoonlijk duel werd gewonnen door SHH.

Door hun balvaardigheid lag ook het baltempo hoog met splijtende passes waar de snelle vleugelspitsen wel raad mee wisten en ook de vaardigheid in huis hadden om op een bekeken en slimme manier te scoren. Kortom in de eerste helft werd de thuisploeg compleet overklast, ruststand 1-6, hetgeen tot enige frustratie in de groep leidde.

In de rust deed de trainer een appel op de teamspirit en wees hij op het belang van organisatie en eenheid in het team. “Nu maar aan de tweede helft beginnen alsof we aan een nieuwe wedstrijd beginnen”.

Zo werd er ook begonnen en prompt scoorde Dajana na een goed opgezette aanval over de rechterkant. WDZ gaf nu veel beter partij, maar even later werd de wedstrijd afgefloten en niet meer hervat na een op het eerste oog ernstige blessure van een van de speelsters. Door de nederlaag zijn de WDZ vrouwen uitgeschakeld voor de KNVB beker.

Slotwoorden van trainer André Hall: “Zitten we nu in zak en as? Helemaal niet – integendeel! Deze wedstrijd laat zien dat er nog een lange weg te gaan is, want de manier waarop SHH speelde is de stijl die ik voorsta en kan ik nu gebruiken als voorbeeld. Bovendien staan we weer met beide benen op de grond. Ik ben ervan overtuigd dat we tegen  Abdissenbosch volgende week uit een heel ander vaatje gaan tappen”.