Verslag Bekerwedstrijd SV Zwart Wit’19 – Rood Groen LVC’01

Er kan wel worden gesteld dat RGLVC niet de beste voorbereiding heeft gehad. Na de eerdere nederlagen in de oefenwedstrijden tegen Sportclub Bemmel en SV Kohlscheid en de bekerwedstrijden tegen WDZ en RKVVM, werd ook de laatste bekerwedstrijd tegen SV Zwart – Wit ’19 verloren.

Traditioneel gezien is de wedstrijd in Eys altijd een lastige kluif, maar achteraf gezien was het zonde dat RGLVC niet met minimaal een punt huiswaarts keerde. Dat had men echter volledig aan zichzelf te wijten. Hoewel het zeker geen goede wedstrijd was, had RGLVC wel het betere van het spel en dat resulteerde dan ook aan het begin van de tweede helft in een 0-1 voorsprong door Noah Rombach. Daarna volgde een fase waarin RGLVC zich de spreekwoordelijke kaas van het brood liet eten. Eerst zorgde een strafschop na een handsbal van Jordy Jagemann voor 1-1, vervolgens zorgde een tweede gele kaart voor aanvoerder Tim Bock ervoor dat RGLVC met 10 spelers verder moest.

Tot overmaat van ramp ging keeper Arjan Kersten in de fout waardoor hij genoodzaakt was een overtreding op de aanvaller te maken binnen de bekende lijnen. Resultaat: een tweede strafschop en een 2-1 voorsprong voor SV Zwart – Wit ’19. RGLVC was in het slot van de wedstrijd helaas niet meer bij machte om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Volgende week zondag, 20 september, start de reguliere competitie met een thuiswedstrijd SV Geuldal. Aanvang 14.30 uur.

Tekst Simon Geerkens/Rood Groen LVC’01 en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie