Zondag stond de thuiswedstrijd tegen Gulpen op de planning. In de winter werd een onderlinge oefenwedstrijd met 0-1 door ons gewonnen, waarbij beide ploegen dicht bij elkaar bleken te zitten qua niveau.

Ook gisteren ging het in de eerste helft gelijk op. Het was vrij afwachtend van beide partijen en verder dan enkele kleine kansjes kwamen beide ploegen niet. Voor ons kopte Jim Mijnes een corner net over het doel. Na de rust was Gulpen ineens een stuk minder en kwamen ze vrijwel niet meer van de eigen helft af. We vielen veelvuldig aan hetgeen resulteerde in diverse mogelijkheden.

Zo werden we ook gevaarlijk via verre inworpen van Alain Crutzen maar eigenlijk vielen alle ballen net verkeerd en voor de verkeerde kleur. Een inzet van Michel van Dinther in de scrimmage werd van de lijn gehaald en de keeper redde met zijn hoofd onbedoeld een kopbal van Kjell Kleijkers. Verder zat het zoals gezegd veelal niet mee en zodoende wisten we niet te scoren. Eindstand 0-0 en daarmee wint Gulpen gezien de tweede helft een punt en verliezen wij er 2.