Bekkerveld vr.2 speelden hun eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen RKSB (Ubachsberg) twee aan elkaar gewaagde teams met de nodige kwaliteiten. Bekkerveld trok vanaf het begin in de aanval maar de legio gecreëerde kansen werden helaas niet verzilverd enerzijds door goed keepers werk

van de doelvrouw van RKSVB anderzijds door veel te slordig om te springen met de eigen kansen. Het was RKSVB dat de leiding nam door een “mis –communicatie” tussen Lindsey Opbroek en Maureen Hamers  beide hadden twijfel en de aanvallervan de bezoekers maakte daar dankbaar gebruik van en scoorde op fraaie wijze de 0-1.Het spel bleef op en neer golven maar tot score kwam men verder niet meer, rust 0-1

Na rust pauze had Bekkerveld iets meer van het spel en bleef maar de aanval zoeken doch het sterk verdedigend RKSVB hield stand, en was daarbij ook met snelle aanvallen gevaarlijk voor het doel van Bekkerveld. Maar het geluk zat aan Bekkerveld zijde vanuit een toegekende vrije schop scoorde Chantal Breen de gelijkmaker 1-1. De nodige hoekschoppen en pogingen om nog tot scoren te komen bleef uit zo eindigde dit overigens sportief en fair gebeuren in  een gelijk spel.