20 jaar geleden opende Reinigingsdiensten Rd4 in Kerkrade de eerste kringloopwinkel van Zuid-Limburg. Een jaar later werd een tweede winkel in Heerlen geopend. In 2016 volgde de derde winkel in Margraten. De winkels bieden een breed assortiment dat varieert van meubels, bruin- en witgoed, huishoudelijke artikelen, multimedia, speelgoed, boeken, kleding, onderdelen en seizoensgebonden artikelen.

Opfrisbeurt voor iedereen
Eerder dit jaar moesten we vanwege corona onze winkels sluiten. Tijdens de sluiting hebben we niet stil gezeten. We hebben deze periode aangewend om na te denken over wat we konden verbeteren in onze winkels. Hierin hebben we vooral onze klanten geraadpleegd. Naast een grondige opfrisbeurt hebben we onze winkels voorzien van een nieuw winkelconcept: RD4U, van iedereen, voor iedereen.

In onze vernieuwde kringloopshops krijgen alle spullen nóg meer aandacht. We geven spullen, die door anderen niet meer gebruikt kunnen worden, een nieuw kleurrijk leven. En niet alleen spullen krijgen een tweede kans bij ons. Ook mensen die aan de zijlijn staan, vinden in onze shops een passende plek om te werken.

Op gepaste wijze een jubileum vieren
De kringloopwinkels van Rd4 zijn inmiddels een begrip in Zuid-Limburg. Jaarlijks verwelkomen we bijna 500.000 bezoekers. In het kader van ons 20-jarige bestaan organiseren we voor al onze trouwe klanten een actieweek met diverse aanbiedingen, acties en kortingen. De actieweek vindt plaats van 5 tot en met 10 oktober aanstaande. Uiteraard houden we rekening met de aangescherpte RIVM maatregelen.

Foto RD4