Hoofdmenu

Dringend advies: draag een mondneusmasker in alle gebouwen van Zuyderland

 

Zuyderland verzoekt vanaf vrijdag 2 oktober alle patiënten, cliënten, hun eventuele begeleider en andere bezoekers dringend een mondneusmasker te dragen binnen alle openbare gebouwen van onze organisatie. Dit geldt dus zowel voor Zuyderland Medisch Centrum als voor de Zuyderland Zorgcentra. Wij vragen patiënten en bezoekers zelf zorg te dragen voor een (niet-medisch) mondneusmasker. 

 

Het dringende verzoek geldt op al onze locaties en in alle ruimtes, dus onder meer in de centrale hal, wachtruimtes van poliklinieken en onderzoekafdelingen (Spoedeisende Hulp, Endoscopie, Bloedafname, Medische Beeldvorming). Ook bezoekers op de verpleegafdelingen van het ziekenhuis en bezoekers van Zuyderland Zorgcentra vragen we vanaf nu dringend een mondneusmasker te dragen. Alleen voor reeds opgenomen patiënten én bewoners van onze Zuyderland Zorgcenra geldt dit verzoek niet: zij hoeven geen masker te dragen.

Ook het personeel van Zuyderland draagt tijdens verplaatsingen binnen de openbare gebouwen vanaf nu een mondneusmasker.

Samen houden we op deze manier de zorg zo veilig mogelijk. Alvast bedankt voor de medewerking!

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno