Schaesberg heeft sinds begin november vorig seizoen weer eens een wedstrijd verloren in competitieverband.  Een geheel onnodige nederlaag, waarin Schaesberg met name in het laatste half uur een legio kansen vergeet te benutten. 

 

De eerste helft was het spelbeeld van beide kanten te slordig, beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd. Sportclub misschien iets meer balbezit, maar Schaesberg wat gevaarlijker voor de goal. Al was Frank Kamps dichtbij een snelle goal, maar de bal eindigde op de lat.Ook in de tweede helft waren de eerste tien minuten niet hoogstaand, totdat Erik Erps een vrije trap van Imad tegen de paal kopt en daarmee Schaesberg bijna op voorsprong zet.Met nog ruim een halfuur te spelen, is het sportclub25 dat de leiding neemt via een schitterend afstandsschot van ruim 20 meter van de goal, na slordig balverlies van Schaesberg.

Schaesberg gaat na dat doelpunt gelijk een standje hoger schakelen en creëert in het laatste half uur nog zeker 6 goede kansen. Twee van de zes opgelegde mogelijkheden, leken bijna niet meer te missen. Maar toch gebeurde het en ook de lat bracht opnieuw redding voor Sportclub25. Daardoor bleef Schaesberg uiteindelijk geheel onnodig met lege handen achter.  Gelukkig opnieuw genoeg kansen afgedwongen en laten zien dat we op.het eind van de wedstrijd nog genoeg energie erin kunnen gooien.

Volgende week de uitwedstrijd tegen GSV’28, dan wordt het tijd dat we onszelf gaan belonen.

Tekst VV Schaesberg en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie