Hoofdmenu

UOW’02/LHC VR1 heeft wind niet mee in wedstrijd tegen Eindse Boys VR1

 

 

Op een bijna leeg sportpark ter Waerden speelde UOW ’02/LHC VR1 haar tweede competitiewedstrijd thuis tegen Eindse Boys VR1. De afgelopen weken zat er een stijgende lijn in het niveau van de dames uit Waubach/Eygelshoven, maar deze tegenstander uit Nederweert-Eind bleek toch net een maatje te groot.

Beide teams begonnen met verzorgd voetbal, maar toch viel na een foutje in de opbouw van UOW ’02/LHC al redelijk snel de 0-1. Eindse Boys wilde deze voorsprong zo snel mogelijk vergroten en zette dan ook steeds meer druk op de verdediging van UOW ‘02/LHC. Ondanks enkele – vooral via de flanken gecreëerde – kansen van de thuisploeg scoorde Eindse Boys de 0-2. Maar UOW ’02/LHC gaf niet op en bleef kansen creëren, uiteindelijk scoorde Pien Wassen dan ook via een individuele actie de 1-2. De vreugde duurde echter niet lang, want even later belandde een schot van Eindse Boys op de paal maar werd de rebound benut.

Na rust probeerde UOW ‘02/LHC de verdediging van Eindse Boys onder druk te zetten, maar dit resulteerde niet in de goal waarop zij zo gehoopt hadden. Eindse Boys bleef dynamisch voetballen en maakte via twee individuele acties de 1-4 en 1-5. De dames van UOW ‘02/LHC lieten zien dat zij toch echt nog minimaal één keer wilden scoren en creëerden meerdere kansen, maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Uiteindelijk wist Eindse Boys via een goed uitgespeelde aanval wel nog te scoren en eindigde de wedstrijd in 1-6.

Tekst: Lieke Schmitz/UOW’02/LHC VR1

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »