Op een winderige zondagmiddag kreeg WDZ de heren van SVME op bezoek. Het eerste gedeelte van de eerste helft speelde zich voornamelijk rondom de middenlijn af en leidde niet tot grote kansen aan weerskanten. In de 30ste minuut werd de ban gebroken. Na een combinatie op het middenveld kwam Tom Gillissen in een vrije schietkans van een meter of 25 en liet de keeper kansloos met een schot in de rechterbenedenhoek. Het spel golfde in het verdere verloop van de eerste helft op en neer. Waar WDZ een ogenschijnlijke penalty moest krijgen en deze niet op de stip werd gelegd, kreeg SVME in de 44ste minuut wel een penalty toegekend. Deze werd onberispelijk ingeschoten waardoor de heren gingen rusten met een 1-1 stand.

In de 2de helft was het spelbeeld gelijk aan de eerste helft. Beide teams probeerden combinerend tot aan het doel door te breken. De gastheren kwamen echter niet door de sterk verdedigende lijn van SVME heen. De drang naar het doel van de gasten leidde tot enkele vlijmscherpe counters van SVME die vakkundig afgestraft werden. De gasten liepen in de 2de helft uit naar een 1-5 eindstand. De mannen van trainer Martin Kremers zullen zich komende week moeten herpakken om een goed resultaat neer te zetten uit bij het KVC Oranje van oud trainer Paul van Putten.