Mark Kerpentier vertelt over superdag voor ouderen Heerlerheide naar Kasteeltuinen Arcen

 

 

Onlangs maakte senioren uit Heerlerheide o.l.v. organisator Mark Kerpentier een prachtig verlopen dagreis naar de wereldberoemde Kasteeltuinen in Arcen. Organisator Mark Kerpentier maakte op verzoek van deze redacteur van ParkstadActueel een leuk dagoverzicht, waarvan we de lezers willen laten meegenieten. Mark: “de nacht ervoor heb ik door de hevige regenval om 01:00 heb ik natuurlijk niet meer kunnen slapen. Zag het al voor me de ouderen met hun dagje uit ook nog eens in de regen vallen. Maar goed….dan de ochtend. De zon verscheen in de ochtend om 08:30 en de dag begon goed…zucht. Blij natuurlijk.  De 40 ouderen waren al vroeg ter plaatse en hadden er zin in, het straalde van hun gezichten af. Alle Corona regels in acht genomen stapten men om 08:50 in de bus van busonderneming Hanneman De Toerist. Buschauffeur was ook goed gemutst …zuchtte …was ook voor Hanneman de eerste grote rit …maar dus ook voor de ouderen.

 

En ja ik vind het triest dat we weer zolang hebben moeten wachten op een uitstapje. Bus was ook werkelijk perfect en blijft zonder meer in de planning staan voor het komende jaar. In de bus was ook duidelijk te zien hoe blij ook iedereen was en we vertrokken om 09:00.

(Het was ook fijn dat Piet Philipsen mij bijstond om alles een beetje in goede banen te leiden …waarvoor mijn dank). Na een woord van welkom en de ouderen een plezierige en mooie dag wensend verliep de rit met steeds meer zon vlekkeloos.

Aangekomen om 10:15 waren wij ook de enige touringcar op het parkeerterrein …daar schrik je toch wel even van. Maar goed….na inchecken aan de ingang verliep ook hier door de rust, alles vlekkeloos. Mijn dank gaat dan ook weer uit naar het personeel van kasteeltuinen Arcen. Perfect. Moest wel even lachen…binnen 10 minuten was bijna niemand meer te zien. Net als koeien die de eerste keer in het veld komen na de winterstalling…zo blij was men

om er uit te kunnen. Prachtig ..Deed me echt super goed.  Ja ik kan wel een boekje schrijven om te vertellen om de blijde gezichten die ik onderweg tegenkwam te beschrijven. Zo mooi en dan ook samen met dit prachtige weer….een super mooie hartverwarmende dag.

Om 16:00 vertrokken we weer naar ons Heerlerheide toe waarna we een heerlijk buffet nuttigden in het Corneliushuis. Chapeau catering en Andre Wijnen bedankt. Iedereen voor zover ik weet heeft ook hier van genoten. Kortom…..het was een zeer geslaagde en mooie zonnige dag en ik ben blij dat de ouderen van zo’n mooie dag hebben mogen genieten. Geweldig toch”.

Foto Ouderenkoppel rust uit in Kasteeltuinen Arcen

 

Geef een reactie