Hoofdmenu

Vrouwen van Rkvv ontvang Alfa Sport vrouwen 1

Om in het spoor van de koplopers te blijven hebben de WDZ vrouwen zondag een overwinning nodig. Afgelopen zondag werd in Waubach een mooie zege behaald en dat vormde een goede opsteker na de zure nederlaag in Welten.
In 2016 is VV Alfa Sport ontstaan uit een fusie tussen ADVEO, SV Schinnen en VV Puth. De club speelt zijn thuiswedstrijden op het prachtige sportveldencomplex Alfasport Arena.
De kracht van de tegenstander is moeilijk af te leiden uit de stand, want Alfa Sport heeft slechts één wedstrijd gespeeld en deze verloren. Trainer André Hall wil geen enkel risico lopen en heeft zijn speelsters goed voorbereid op het duel. Geen plaats voor zenuwen, kopjes leeg en 100% focus is zijn credo op de afsluitende vrijdagavondtraining.

Zondag 11 oktober om 10:00 uur

Sportpark Neerhagerbos BOCHOLTZ

Helaas is ook bij deze wedstrijd geen publiek toegestaan, maar is ‘ie wel te volgen via facebook.com/rkvvwdz/live.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno