Hoofdmenu

Koploper RKHSV Vr1 op bezoek bij Bekkerveld Vr2.

 

 

De Maastrichtse formatie uit de wijk Heugem begon behouden aan deze wedstrijd. Eerst aftasten en proberen de zebra’s te verslaan. Maar het team van Bekkerveld nam het heft in handen en al gelijk in de beginfase kreeg men (Bekkerveld) een prima kans om te scoren te openen het mocht niet zo zijn.

De bezoekers speelden vanuit een gesloten verdediging met twee spitsen en loerde via de counter om de score te openen. Het was de gehele wedstrijd een op en neergaand duel tussen twee sportief spelende teams in de 4e klasse. Ruststand: 0-0. Na de pauze het zelfde spelbeeld Bekkerveld probeerde met aanvallend voetbal de defensie RKHSV onder druk te zetten maar dit lukte maar gedeeltelijk, de nodige hoekschoppen In het voordeel van Bekkerveld leverde niet het gewenste resultaat.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »