De dames van UOW ’02/LHC VR1 speelden vandaag de uitwedstrijd bij de studentenvereniging Pusphaira VR1 uit Eindhoven. Een wedstrijd die zich veelal op het middenveld afspeelde en waar de Landgraafse dames zeker niet de mindere waren. De beste kans in de 1e helft was voor UOW ’02/LHC. Nadat de zusjes Poorts goed druk op de verdediging van Pusphaira zetten wist Ilse na een voorzet van Romy de goede kans niet te verzilveren in een doelpunt.  Achterin werd geen kans weggegeven en de ruststand was dan ook 0-0.

De twee aan elkaar gewaagde ploegen creëerden ook in de 2e helft niet veel kansen waardoor de wedstrijd spannend bleef. In de 75e minuut wist Kelly Daemen na een slecht weggewerkte bal de 0-1 aan te tekenen. Echter de vreugde was van korte duur. Twee minuten later wisten de dames van Pusphaira de 1-1 aan te tekenen. Iedereen ging er vanuit dat de wedstrijd in 1-1 zou eindigen en de Landgraafse dames het eerste punt zouden pakken. Helaas in de voorlaatste minuut maakte de spits van Pusphaira de 2-1 waardoor de Landgraafse dames geen beloning kregen voor hun goede spel.