Dames van HC Nova 2-0 gewonnen en de 3 punten zijn binnen!

Zondag stond de thuiswedstrijd tegen Goirle op het programma. Het team was weer compleet. Noa kon, na enkele weken blessure herstel, zondag gelukkig weer mee spelen. We zagen een goeie kans om te winnen, maar de klus moest eerst nog geklaard worden. Wij begonnen met bal, maar na het fluitsignaal werd die al snel ingeleverd. Gelukkig herpakten we ons en waren wij weer aan zet. Na een aantal minuten viel dan ook de eerste goal. Laura gaf een voorzet waarna Lisa de bal in het doel  tikte. Op wat foutjes na, was het een goed eerste kwart.

Met een tussenstand van 1-0 gingen wij het tweede kwart in. Na een aantal kansen die wij niet wisten te benutten, kregen we een strafbal. Malou stond er klaar voor en zij wist hem dan ook mooi in het rechter hoekje te pushen. Na de rust werd ons spel slordiger, ballen werden ingeleverd en de kansen werden niet benut. Goirle kreeg kansen om door te breken, maar gelukkig wisten we een tegendoelpunt te voorkomen.

De tweede helft was dan ook niet ons beste spel en de uitslag was ook niet waar we gehoopt hadden. We baalden, maar een slechte wedstrijd moet je ook kunnen winnen en dat is wat we gedaan hebben. 2-0 gewonnen en de 3 punten zijn binnen!