Hoofdmenu

Mijn bijzonder rare week met Tess is te zien in het filmhuis de Spiegel

Nederland, 2019 / 82 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: Steven Wouterlood
Met: Sonny van Utteren, Josephine Arendsen, Jennifer Hoffman

TIJDEN & TICKETS

WO. 21 OKTOBER / 14:00 UUR

 

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Bijzonderheden
Help de Royal aan filmposters! Vooraf aan de film kun je meedoen aan de workshop filmposters maken. De workshop begint om 12.30 en is inbegrepen bij het filmticket. De workshop is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
Aanmelden voor de workshop is verplicht in verband met beperkte plekken. Dit doe je door bij het online kopen van je ticket te kiezen voor de optie: film & workshop. Maximaal 1 begeleider per kind.« (Vorig nieuwsbericht)