Najib Amhali opent Publieksbalie Theater Heerlen

 

 

Door de werkzaamheden voor de nieuwbouw van het stadskantoor kan de balie in het Stadhuis niet op de huidige locatie blijven. Om de dienstverlening toch goed aan te kunnen blijven bieden verhuist de publieksbalie van de gemeente met ingang van 1 november naar Theater Heerlen, onderdeel van Parkstad Limburg Theaters (PLT). Om dit een bijzonder tintje te geven zullen Wethouder Adriane Keulen en PLT-directeur Bas Schoonderwoerd samen met Cabaretier Najib Amhali op 2 november vanaf 13.00 uur de nieuwe locatie feestelijk inluiden met de voltrekking van een huwelijk.

 

Dienstverlening. Speciaal voor de opening is wethouder Adriane Keulen beëdigd bij de Rechtbank in Maastricht als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. “Heel bijzonder dat ik in deze tijd twee mensen mag verbinden in liefde. Als wethouder Publieke Dienstverlening vind ik het juist nu belangrijk om een fysieke locatie en persoonlijk contact te kunnen blijven aanbieden aan onze burgers. Hoe mooi is het dat ik dat mag openen met het voltrekken van een huwelijk. Onze dienstverlening draait om mensen en zo blijven we dicht bij onze inwoners staan. Ook werken we op deze manier hecht samen met onze culturele wereld in een periode dat het theater de extra aanloop goed kan gebruiken.”

Samenwerken.“Als Gemeente Heerlen en Theater Heerlen maken we van de nood een deugd.”, geeft Bas Schoonderwoerd, directeur Parkstad Limburg Theaters, aan. “Want hoe uniek is het om het Theater Heerlen ook overdag een welkome plek te laten zijn voor de inwoners van Heerlen en zo in aanraking te laten komen met het theater. Wij zijn dan ook blij dat de Gemeente Heerlen in deze moeilijke tijden aan ons denkt en dat wij deze tijdelijke oplossing kunnen bieden.”

Publieksbalie naar nieuwe stadskantoor. De balie verhuist tijdelijk naar het Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145 in Heerlen. Vanaf maandag 2 november kan iedereen voor onder andere uw paspoort, rijbewijs of aangifte geboorte terecht op de nieuwe locatie.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie