Hoofdmenu

Ondanks de moeilijke Corona tijden op zondag 29 november a.s. toch St. Nicolaasfeest in Heksenberg/Pronsebroek.

 Kinderen tot 10 jaar zijn, wel na aanmelding, welkom bij Wijkcentrum Mgr. Feronstraat

Al vele tientallen jaren hebben kinderen van de wijk Heksenberg kunnen genieten van een St Nicolaasfeest welke jaarlijks plaats vond in het Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg. Dit onder organisatie van het St Nicolaas comité. Het St. Nicolaasfeest 2020 wordt georganiseerd door Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek met volledige ondersteuning van Werkgroep St Nicolaas. Ook het St. Nicolaasfeest Heksenberg/Pronsebroek dreigde helaas de dupe te worden van de Corona omstandigheden en alle daarmede gepaard gaande overheidsmaatregelen, sluiting buurthuizen en de beleidslijn 1.5 meter afstand houden.

Toch was Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek de mening toegedaan, hierin volledig bijgestaan door Werkgroep St Nicolaas, om te kijken dat de kinderen tot de leeftijd van 10 jaar van Heksenberg/Pronsebroek ook nu in 2020 zouden kunnen genieten van een St. Nicolaasfeest. Dit natuurlijk wel met in achtneming van alle Coronamaatregelen. In goed overleg werd gezocht naar een aanvaardbare formule, omdat, helaas noodgedwongen, nu eenmaal alles anders is.

Besloten werd om op zondag 29 november a.s. bij het buitenplein van Wijkcentrum Mgr. Feronstraat 51 (achterzijde Winkelcentrum, het kinderfeest door te laten gaan. Conform de Coronamaatregelen zal door de organisatie leeftijdsblokken en tijdstippen worden door gevoerd, ter voorkoming dat er teveel kinderen tegelijk aanwezig zijn om een traktatie/cadeautje in ontvangst te nemen. Ook wordt een beroep gedaan op ouders/verzorgers om slechts met 1/2 personen aanwezig te zijn.

Natuurlijk is aanmelding tot uiterlijk donderdag 26 november verplicht. Aanmelden kan plaats vinden via een inschrijfformulier bij Tabak en Gemak in Winkelcentrum Heksenberg en via mail bij secretariaat@stichtingwijkraadheksenberg.nl, telefoon: 06.53510239 met vermelding van naam/achternaam (jongen of meisje), adres/postcode, woonplaats telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd.

Archieffoto: Callie Steijaert