Hoofdmenu

Theater Landgraaf opent de deuren voor haar jongste publiek!

 

 

Zondag 29 november 2020 speelt Theater Reuring de heerlijke kleutervoorstelling  (G)uppie in het corona-proof Theater Landgraaf.

Wat is er leuker dan samen met je (groot)ouders te genieten van een voorstelling die volledig zich afspeelt in een onderwaterwereld?  Je maakt in deze productie kennis met allerlei zeedieren, zoals een KWAL, een KRAB en een HAAI, maar de hoofdrol is weggelegd voor een piepklein visje: een GUPPIE.

 

Door de zee zwemt onze kleine guppie. Ze kijkt zoekend om zich heen, op zoek naar avontuur. Deze gup, die is niet bang. Ook niet voor een scherpe staart. Een nare vin die door het zeewier schiet. Ze gaat er achteraan. Domme gup, wat doe je nou…

Guppies zijn geen vechtersbaasjes. En haaien zijn niet lief. Haaien zijn niet op zoek naar vriendjes. Haaien zijn op zoek naar guppies. Om te verslinden.

Of toch niet? Misschien is deze haai wel lief. Als dat maar goed gaat!

https://vimeo.com/321305525

 

 De voorstellingen van Reuring Theater zijn energiek, expressief en herkenbaar. Spel, muziek en verbeeldingskracht zorgen voor filmische scènes, waardoor het publiek wordt meegezogen in het leven van de aanstekelijke personages.

G)uppie is een voorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar over een vriendschap tussen een shy haai en een moedige gup. Hap, slik, blub…

De entree bedraagt € 6,50 per persoon en begint om 14.00 uur.

Wees er snel bij, want…. er mogen maar maximaal 30 bezoekers een voorstelling bijwonen: reserveren@theaterlandgraaf.nl

https://www.theaterlandgraaf.nl/php/voorstelling.php?id=1514

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.www.theaterlandgraaf.nl

 

 

Foto Theater Landgraaf