FORTUNA SITTARD ACADEMY OP ZOEK NAAR KEEPERS UIT 2010

Ben jij de toekomstige doelman van Fortuna Sittard? De club is met oog op het nieuwe voetbalseizoen op zoek naar keepers uit het geboortejaar 2010. Met het organiseren van een keepersclinic hoopt de club de concurrentiestrijd binnen het keepersgilde te vergroten. Deze gratis clinic zal plaatsvinden op 31 maart 2021. De clinic begint om 14:00 uur.

De clinic staat onder leiding van keeperstrainer Sieb Dijkstra en jeugdtrainer Patrick Creemers. Dijkstra stond jarenlang onder de lat in zowel binnen- als buitenland en kende zijn meest succesvolle periode in Schotland. Sinds 2016 is Dijkstra als keeperstrainer van het eerste elftal verbonden aan de club. Creemers is als (keepers)trainer al geruime tijd actief in het voetbal, waaronder in het verleden voor België O19.

De clinic biedt plaats aan 25 keepers. Het aanmelden is mogelijk tot en met 22 maart via onderstaand inschrijfformulier, waarna alle keepers een week voorafgaand aan de clinic uitsluitsel krijgen over deelname. Bij meer aanmeldingen zal er selectie plaatsvinden door Fortuna Sittard.

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?

  • Geboren in het jaar 2010;
  • Woonachtig in de regio (Belgisch-) Limburg;

voor inschrijving  klik op deze link

Geef een reactie