Hoofdmenu

We vieren dan de Week van de Afvalhelden.

Oproep aan alle kinderen

In de week van 1 tot en met 7 maart hebben wij een bijzondere week. We vieren dan de Week van de Afvalhelden. De chauffeur en de beladers op de vuilniswagen, de veegmachinist en de mensen die achter de schermen het sorteerwerk doen, eigenlijk zijn ze allemaal afvalhelden. Zij en alle andere mensen die werken bij Rd4 zorgen er elke dag voor dat ons afval wordt opgehaald, de buurt weer netjes is en dat het afval kan worden verwerkt en kostbare grondstoffen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Doe je mee? 
Deze afvalhelden verdienen een pluim! En daar hebben we jouw hulp bij nodig.
We weten namelijk zeker dat onze afvalhelden het fantastisch zouden vinden om van alle kinderen in ons werkgebied een leuk berichtje te ontvangen. Hoe dat berichtje eruit komt te zien mag je helemaal zelf weten.
Hou je van tekenen? Teken dan bijvoorbeeld een coole vuilniswagen of container. Hou je schrijven? Schrijf dan bijvoorbeeld een bericht voor de afvalhelden die in jouw straat het afval ophalen. Of hou je meer van knutselen? Knutsel dan gewoon wat je leuk vindt. En vind je dat allemaal nog lastig? Doe dan gewoon iets dat bij je past. We vinden alles leuk!

LEGO-prijzenpakket
Om je te bedanken voor de moeite die je voor onze helden doet, hebben we een LEGO-prijzenpakket samengesteld. Als je meedoet maak je kans op één van de 16 LEGO-prijzen! En wat ook super leuk is, de 3 hoofdprijzen worden bij de winnaars thuisbezorgd door een echte afvalheld! Lees wel even de spelregels voordat je meedoet.
We wensen je alvast veel succes!

Cover Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno