Hoofdmenu

Jij bent er maandag toch ook bij MVV – Roda JC !

We tellen langzaam maar zeker af richting het duel der duels: MVV-Roda JC. De derby van het zuiden!

Graag hadden we je in de Geusselt welkom geheten maar het mag nog even niet. We proberen de pijn zoveel mogelijk te verzachten en hebben daarom een speciaal toegangsticket gemaakt voor de derby die op 12 april op het programma staat.

Inmiddels hebben we 528 kaarten verkocht voor onze virtuele tribune in De Geusselt. Ook jij kunt virtueel aanwezig zijn. Hoe?  Voor slechts 5 euro ben jij officieel toeschouwer bij MVV Maastricht – Roda JC.

Op wedstrijddag ontvang je een digitaal ticket (collectorsitem!) zodat je ook daadwerkelijk kunt aantonen dat je behoort tot het selecte gezelschap dat zich officieel toeschouwer van MVV Maastricht – Roda JC mag noemen.

Klik hier om jouw ticket(s) te bemachtigen!

De opbrengst van het duel MVV Maastricht – Roda JC komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van MVV Maastricht.

Wat hebben jullie inmiddels weten te bereiken met de aankoop van de tickets?  Zo kunnen komend seizoen alle trainingen en wedstrijden bij de jeugd professioneel geanalyseerd worden! Namens de jeugdafdeling: top!!! Op naar het volgende doel!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno