.UOW ´02 NEEMT AFSCHEID VAN HUB VAN WEYDE!!!

Hub van Weyde neemt aan het eind seizoen afscheid van UOW ’02.Hub van Weyde was werkzaam als Jeugdcoördinator van de jeugdteams t/m 13 jaar. Dik 8 jaar geleden is Hub als Technisch Jeugdcoördinator bij UOW ’02 begonnen. Hij was toen verantwoordelijk voor de technische en organisatorische aangelegenheden voor de gehele jeugdafdeling.
Dit heeft ..hij altijd met veel verve gedaan, maar om persoonlijke redenen heeft hij in 2018 even een rustpauze in moeten lassen. Hub is echter een voetbalman en is in 2019 weer als coördinator bij de jeugd weer aan de slag gegaan en was in de tijd ook bereid de intakegesprekken met nieuwe leden voor zijn rekening te nemen. Onder het motto “samen maken wij UOW ’02” heeft Hub samen met Bart Groothedde de bijbehorende taken en werkzaamheden met toewijding verricht. Hub heeft nu echter aangegeven, dat hij een andere keuze heeft gemaakt en aan het eind van het seizoen met zijn taken wil stoppen.

Omdat het gezien de Coronaperikelen moeilijk is een geschikt moment en een juiste plek te vinden om van iemand afscheid te nemen, is bestuurslid Voetbalzaken Paul Maenen deze week bij Hub op bezoek geweest en heeft daar onderstaande foto gemaakt, mevrouw van Weyde een fraaie bos bloemen overhandigd en Hub verblijd met een cadeaubon om iets leuks of lekkers mee te doen. Er bestaat overigens de mogelijkheid, dat Hub nog wat intakegesprekken met adspirant leden voor UOW ’02 blijft doen en dat wij hem nog wel eens op Park ter Waerden zullen zien, maar het bestuur wil hem toch nu al bedanken voor alles wat hij als Jeugdcoördinator voor UOW ’02 heeft gedaan.

Deze week is ook duidelijk geworden dat Bart Groothedde ingaande het seizoen 2021-2022 de functie van Jeugdcoördinator voor zijn rekening zal gaan nemen. Hier komen we nog op terug!!!

Tekst UOW´02 en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie