UOW’02 VR1 – Schinveld Arx/ICT VR1

In een rommelige eerste helft, die werd gekenmerkt door tal van blessurebehandelingen, was het Schinveld die op een 0-1 voorsprong wisten te komen. Manon schoot de bal uitstekend binnen, nadat Annika haar door lucht wist te bereiken. De resterende minuten van de eerste helft gingen gelijk op. Zowel UOW’02 als Schinveld wiste enkele kansjes te creëren, maar dit leidde niet tot doelpunten.
Na rust was het Schinveld die het heft in handen namen. Vooral over de linkerkant waren de dames continu gevaarlijk. Het was dan ook niet gek dat de 0-2 een gevolg was van een goede aanval over de linkerkant. Loranne wist via een steekpass Annika te bereiken, die de bal vervolgens goed doorspeelde op Manon. Manon zette een een-twee op met Anne-Fleur, waardoor zij vrijkwam voor de keepster van UOW’02. Manon schoot vervolgens de 0-2 koelbloedig binnen.

Het was Schinveld dat door ging met het creëren van leuke aanvallen. Helaas voor hen kwamen hier geen grote kansen uit. Pas in de 68ste minuut wist UOW’02 weer gevaarlijk te worden. Pien, veruit de meeste dreigende speelster aan de kant van UOW’02, wist via een lange bal de rechtsbuiten te bereiken. De voorzet die volgde werd onderschat door een van de verdedigsters van Schinveld, waardoor de spits van UOW’02 vrijkwam voor keepster Tamara.

Helaas voor UOW’02 schoot zij recht op Tamara. Verder wist UOW’02 geen potten meer te breken. In de laatste minuten was het Manon die door een goede onderschepping een counter wist in te leiden. Hierdoor kon Annika direct diep worden gestuurd door Loranne. Zij omspeelde de keepster van UOW’02 en schoot keurig de 0-3 binnen.