Hoofdmenu

United for Life in Heerlen met Circle of Life evenement

A.s. zaterdag 7 december van 13.00 – 16.00u. organiseert United for Life in Heerlen het Circle of Life evenement (info) ter hoogte van de Saroleastraat 51.

Tijdens dit evenement worden voorbijgangers videobeelden getoond van de realiteit van de industrieën waarin dieren worden gehouden en gebruikt. Betogers gaan vervolgens met geïnteresseerden in gesprek over de implicaties van deze industrieën en spreken over een idee van de oplossing. Er wordt volop informatie gedeeld en mensen kunnen contact leggen.

In Nederland alleen al worden elke dag zo’n 1,8 miljoen dieren gedood voor menselijk gebruik en consumptie! United for Life vind dit absurd en wil dat dit stopt. De veehouderij is een van de bedrijfstakken die een enorme bijdrage levert aan klimaatverandering en ecologische achteruitgang. Ook wordt er steeds meer bewijslast verzameld waaruit blijkt dat een goed gepland plantaardig dieet vele gezondheidsvoordelen kan hebben.

Al deze criteria samengenomen maakt dit voor United for Life een klip en klaar verhaal, de mensheid moet plantaardig gaan leven om op een positieve manier bij te dragen aan al deze aspecten in deze tijden van door de mens veroorzaakte problematiek. De mens is nu ook verantwoordelijk voor de oplossing.