Hoofdmenu

VC Landgraaf bruist en sprankelt

Zaterdag 8 oktober was sporthal De Baneberg in Landgraaf decor van een bijzondere highlight van volleybalvereniging VC Landgraaf. Tijdens de drukbezochte gala-avond ‘VCL at the movies’ waren op rode loper spectaculair mooi en ook super apart geklede deelnemers te bewonderen. Voor jongvolwassen en de kleinste jeugd was er een aparte bioscoopavond.

VC Landgraaf doet haar naam als familievereniging de laatste tijd dan ook nadrukkelijk eer aan. In september organiseerde VCL een aansprekend jeugdkamp voor zestig kinderen.

In september reed ook een dubbeldekker bus met 100 VCL leden naar Arnhem, om Oranje te supporteren in de WK- wedstrijd tegen Kameroen. VCL-bestuurslid Armand Charlier gaf tekst en uitleg over het waarom van deze activiteiten.

VCL is geen gewone vereniging, het is een familie. En net zoals bij de familie thuis kwamen we weer samen om te vieren. We leven in aparte tijden, komt COVID terug? En zo ja, welke variant? Mogen we dan weer niet binnen sporten? Kunnen ouders het clubje van hun kinderen nog betalen? Hoe gaat het verder in en rond Oekraïne? En ga zo maar even door.

Allemaal vragen waar wij de antwoorden niet op kunnen geven. Op de vraag wat kunnen we wel, is het antwoord: zoveel mogelijk bezig zijn met de sociale aspecten binnen de club. Dit doen we dus! Volleybal is onze core.

Maar de sociale activiteiten daarnaast zijn voor onze club van essentieel belang. Daarbij zijn wij iedere keer weer opnieuw dankbaar en trots op onze geweldige vrijwilligers die deze activiteiten realiseren.”

Fotografen zijn:  Armand Charlier, WK: Koen vd Boorn en  Rob Frischen