Hoofdmenu

Volleybaltoppers in sporthal Baneberg

In sporthal Baneberg in Schaesberg staat zaterdagavond om 18.00 de kraker tussen de mannenhoofdmacht van VC Landgraaf en Jokers VC Maastricht op het programma. Jokers met o.a. ex VC Voerendaal sterspeler Jordy Winkens in de gelederen gaat dit seizoen voor promotie, maar verspeelde door nederlagen in de laatste twee uitduels dure punten. Tegen VCL wil Jokers niks laten aanbranden maar thuisploeg VC Landgraaf dat ieder punt hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie hoopt haar thuissterkte opnieuw onder bewijs te stellen.

Maandagavond om 20.15 staat er in sporthal De Baneberg de clash tussen de vrouwenhoofdmachten van VC Landgraaf en Jokers VC op het programma. Voor Jokers-trainer Peter Arets maar evenzeer voor enkele VCL-speelsters heeft het duel een extra lading. Als trainer-coach van VC Landgraaf speelde Arets met VCL-speelster als Fenna van Kooij en Petri Mosewije in een ver verleden in de eerste divisie nationaal. Met een piepjong Jokers team presteert de Heerlense oefenmeester dit seizoen tot dusver voortreffelijk in de derde divisie. In Landgraaf stuiten Arets en Jokers op een door de wol geverfd en ongetwijfeld extra gemotiveerd ‘mama team’, dat op maandagavonden altijd op haar best is.