Hoofdmenu

Rico Goffin nieuwe hoofdtrainer RKHBS

Rico Goffin wordt met ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van vierdeklasser RKHBS. Na de onverwachte aankondiging van Jorrit Dacier, dat hij de vereniging RKHBS aan het einde van dit seizoen gaat verlaten, is Heerlerbaans selectiecommissie, bestaande uit Marco Janssen, Maurice Heuts, Cyriel Palmen en John Bothmer, op zoek gegaan naar een goede vervanger. 

Met het aanstellen van Rico Goffin denken de keuzeheren hierin meer dan geslaagd te zijn. Rico Goffin, woonachtig in Bocholtz, is in het bezit van de UEFA B trainerslicentie, en heeft op hoog niveau gevoetbald bij o.a. Fortuna Sittard, Groene Ster en EHC. Bij Simpelveld sloot hij zijn loopbaan als speler af. Na een aantal jaren als assistent-trainer werd Rico Goffin medio 2019 hoofdtrainer van SV Simpelveld. Daarnaast was hij in samenwerking met Roel Brouwers, ook een aantal jaren verantwoordelijk voor het Onder-18 Elftal van Roda JC.