Hoofdmenu

Nationaal Theaterweekend in Parkstad. Iedere voorstelling kost 10 Euro

Theater is dichter bij dan je denkt! 

Iedereen is tijdens het Nationale Theaterweekend op 27,28 en 29 januari welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Wat er op het programma staat in de Parkstad-Limburg Theater vindt op de website van PLT. Een ding kunnen wel al verklappen: alle genres van jeugdtheater tot toneel, van dans tot klassiek en popmuziek, komen aan bod.

Tip: wees er snel bij want bij veel voorstellingen vliegen de entreekaartjes weg. 

Het Nationaal Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016 en was direct een succes. Het doel is om kennis te laten maken met het theater en te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor jong en oud, vaste of nieuwe bezoeker! De ingrediënten zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10,– en daarnaast zijn er ook nog rondleidingen in theater Kerkrade. Daarmee is dit jaarlijkse theaterevenement een unieke belevenis en een onvergetelijk cadeau voor iedereen!

Foto: Parkstad Limburg Theaters