Hoofdmenu

Zara McFarlane tweede headliner op JazzOUT Fest Limburg 2023

Een van de allermooiste jazzstemmen van dit moment de tweede headliner op het JazzOut Fest Limburg 2023. Multi-award winnaar Zara McFarlane behoort tot de top van de hedendaagse jazz. De zangeres uit Londen, die opgroeide in een Jamaicaanse familie met R&B en reggae, ontwikkelde uiteindelijk een voorliefde voor jazz. Ze groeide al snel uit tot een van de meest prominente musici in de veelbesproken, jonge Londense jazzscene. McFarlane werkte samen met artiesten als Shabaka Hutchings, Moses Boyd en Binker Golding en stond in het voorprogramma van o.a Gregory Porter, Dianne Reeves en Gwen McCrae.

Zara McFarlane, Cory Henry & The Funk Apostles, e.a. 
JazzOUT Fest Limburg
ZA 1 APR  |  19.00 UUR  |  PAPYRUSZAAL Theater aan het Vrijthof

Meer info en tickets www.theateraanhetvrijhof.nl   

Foto: JazzOUT Fest Limburg