Hoofdmenu

Nationale Voorleesdagen

Vanaf woensdag 25 januari t/m 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Ook bij SCHUNCK Bibliotheken in het Glaspaleis in Heerlen kunnen kinderen, ouders en grootouders hun hart ophalen. Het treffende thema van De Nationale Voorleesdagen is dit jaar ‘Voorlezen beleef je samen’. 

Hoe eerder je begint met voorlezen aan je kindje, hoe beter het is voor de ontwikkeling. En als je er dan een fijn voorleesritueel van maakt, versterkt dit jullie band en maak je samen mooie herinneringen. 

De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. Zien we jou ook in SCHUNCK Bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen?

Foto: Schunck