Hoofdmenu

PARKCITY LIVE PRESENTEERT MET QUERBEAT, ANTOON EN THE DIRTY DADDIES DE EERSTE HEADLINERS VOOR EDITIE 2023

PARKCITY Live heeft vandaag met feestband Quarbeat, ANTOON en The Dirty Daddies, haar eerste headliners voor de editie 2023 op zaterdag 1 en zondag 2 juli gepresenteerd.      

QUERBEAT brengt een unieke mix van Karneval en moderne popmuziek, waarmee ze het publiek zeker zullen vermaken. Met hun energieke optredens nodigen ze het publiek uit om mee te swingen en dansen op hun catchy nummers. ANTOON, de hitmachine  van dit moment behoeft ook weinig introductie, Hetzelfde geldt voor THE DIRTY DADDIES. De ultieme zevenkoppige hitmachine, is al jaren de natte droom van al je zintuigen. Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard, dit witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen.

PARKCITY Live heeft zich door hoog karaats bands, de beleving van muziek, het mysterie van kunst & cultuur, aandacht voor ‘young talents,  de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openlucht festival en bovenal de intieme gezellige sfeer van een dorpsfeest ontwikkeld tot een razend populaire regiofestijn. Al jaren stuit het met afstand grootste cultuur Festival van Heerlen aan haar grenzen, maar organisator Jean-Paul Nieskens wenst geen concessies te doen aan het maximale aantal toeschouwers per dag. In goed overleg met de buurt Bekkerveld en de gemeente Heerlen is  besloten dat PARKCIY LIVE ook in 2023 een tweedaags festival blijft.        

“17500 kaarten per dag zijn ook dit jaar de max. Meer moet je ook niet willen dat gaat ten koste van de unieke sfeer”, zegt organisator Jean-Paul Niekens. “Het verschil met Pinkpop is inderdaad groot”, erkent hij. “En dát niet alleen qua entreeprijs. Bij ons is alles controleerbaar en overzichtelijk, mensen raken hun kinderen niet kwijt. Het is een groot familiefeest. Dat geldt ook voor de artiesten en de medewerkers. Zo koken I Familia een groep enthousiaste medewerkers in het artiestendorp al tien jaar met veel passie voor de artiesten en genieten daar zelf altijd weer met volle teugen van. Ook voor hen is het een familie uitje en feest. 

Buuromwonenden hadden als gebruikelijk het eerste recht op tickets. 500 weekendtickets en 250 dagkaarten zijn al weg. Ieder ander die erbij wil zijn moet snel zijn want de kaarten van razend populaire festival vliegen ieder jaar als zoete broodjes over de toonbank. “We hebben dit jaar zelfs overwogen om zonder voorafgaande aankondiging van headliners de kaartverkoop te starten”, duidt succesondernemer Nieskens. 

De afgelopen zes jaar was het festival binnen een uur na de start van de kaartverkoop uitverkocht. Naast reguliere bezoekers trekt het festival ook een zakelijke doelgroep aan. Gemiddeld komen er jaarlijks zo’n 3000 zakelijke ondernemers naar het festivalterrein om te genieten van de vele bands en artiesten en om te netwerken.

De kaartverkoop start zaterdagochtend 28 januari om 10:00 uur. Tickets zijn via de website en de e facebookpagina van Parkcity Life te koop. Het enige en dus officiële kanaal voor ticketruil is ‘Ticketswap’. 

Op zaterdag 28 januari 2023 om 10:00 uur zijn er ook fysieke tickets te koop op het festivalterrein Park Bekkerveld in Heerlen. Hiervoor is een apart verkooppunt ingericht. Dit aantal is beperkt. 

Hier zijn enkel te koop; weekendtickets, weekendtickets junior (10-15 jaar) en weekendickets kids (0-9 jaar). Betaling pin of contant. Let op hier geld: op=op. Zorg dat u op tijd in de rij staat….

Meer info: www.parkcitylive.nl    (Volgend nieuwsbericht) »