Hoofdmenu

Sjo Grooten jeugdprins van de B.V.V Kalk a/d Books KE

Sjo Grooten is als 11-jarige uitgeroepen tot jeugdprins van de B.V.V. Kalk a/d Books KE in Bocholtz. Kalk a/d  de Books is voor Sjo ook in andere opzicht treffend. De actieve tiener is al jarenlang jeugdlid van Sportclub’25. En aan de zijkant van de zwarte broek van het thuistenue wil dan ook wel eens een streepje kalk de dadendrang weergeven. Sjo is als vaste supporter van het eerste team ook elke zondag op het sportcomplex Bocholtzerheide te vinden. De sportclub ’25 clubliefde kreeg hij van huis uit dan ook met de paplepel ingegoten. De hele familie Grooten: vader, opa, oom, zus of moeder, ze zijn allemaal en al jarenlang in een zeer actieve rol verbonden aan onze vereniging. Ook carnaval vieren zit bij Sjo ook al lang in het bloed. Tijdens de carnavalsavonden in Clubhuis ‘De Sjans’ en tijdens de optocht in Bocholtz was hij al vanaf kindsbeen van de partij. Naast Sjo Grooten werden Tom Korver en Lotte Korver verkozen tot grote prins en jeugdprinses.
 
Vrijdag 3 februari start om 20.11 ‘de Sjportkloeber carnavalsavond’
 

Ook Parkstad Actueel wenst Sjo, Tom, Lotte, hun ouders en broertjes en zusjes een heel fijn carnavalsseizoen en veel plezier in de komende geweldige tijd. 

Vrijdag 3 februari staat er een carnavalsavond met diverse leuke artiesten op de planning in clubhuis ‘De Sjans.’ 

Om 20.11 uur wordt de avond officieel geopend. Waarbij er direct gestart wordt met het aftreden van prins Nico 1. Daarna gaat het artiestenprogramma van start. Jit oes de Moas zal als eerste het podium betreden, ZOES, FEM, en Sven Ohne Girls volgen. De afsluiter wordt verzorgd door Domm & Doll. Naast al deze muzikale artiesten zal DJ Koll de tussentijdse muziek verzorgen. Kortom een prachtig carnavalsprogramma voor de Sjportkloeber carnavalsavond. Toegangskaarten (kostprijs 11 euro) zijn te koop bij Dion Derwall, Rik Loozen, Pascal Andriolo en Ritch te Kampe.