Hoofdmenu

Voor duo Kravets-Kassung is het muziekinstrument een extra stem

Muziek die flamenco-elementen, Braziliaanse bossa nova en Franse lichtheid combineert met en het ‘Capriccio à la lumière du sud’ – een eerbetoon aan de tango en het licht van het zuiden. Van dit opzwepende programma vol energie valt op 11 maart in de fraaie ambiance van de balzaal van das Alte Kurhaus genieten. 

In 2011 richtten Lena Kravets en Tobias Kassung op in het Kölner Klassik Ensemble (Cologne Classic Ensemble) een bijzonder muziekduo op. Met de zeldzame combinatie van cello en gitaar ontwikkelen ze sindsdien zeer individuele programma’s en inspireren en begeesteren ze het publiek tijdens hun concerten. Het zal in Aken niet anders zijn, want het programma met highlight uit muziekwerken van o.a, Marina Marais, Claude Debussy, Manuel de Falla en Gabriël Faure is er een om je vingers bij af te likken.  

Locatie: Ballsaal Altes Kurhaus, Komphausbadstraße 19, 52062 Aachen is nabij de Bushof in Aken/ Dichtbij is ook een grote parkeergarage. Kaarten zijn tegen een kostprijs van 19,50 €  in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koelnticket.de of via een mail aan info@koelner-klassik-ensemble.de 

Op de dag van de voorstelling zijn (rest)kaarten ook aan de avondkassa te koop.  

Foto: Pavel Kravets.